Desinfectiezuil automatisch

Verkrijgbaar in standaard & maatwerk variant

Bent u op zoek naar een desinfectiezuil die automatisch werkt? Kies dan voor onze touchfree desinfectiezuil met voetbediening. We bieden een standaard variant van RVS die u desgewenst aanpast naar uw huisstijl. Bestelt u in grote aantallen? Profiteer dan van staffelkorting.

Categorie:
Sorteren op:

  Gepersonaliseerde RVS zuil met voetpomp

  Volledig in uw eigen design
  249.00

  RVS desinfectiezuil met voetpedaal

  De beste desinfectiezuil van RVS voor intensief gebruik
  199.00
  Aanbieding! Desinfectiezui-automatich

Ontwikkeld voor drukke omstandigheden

Houdt u van overzicht? Dan waardeert u ons assortiment met automatische desinfectiezuilen, want we bieden slechts een model. Dat is overigens meer dan genoeg, want ons robuuste RVS ontsmettingsstation is geschikt voor vrijwel iedere situatie. Zowel binnen als buiten. Wat wenst u nog meer?

Desinfectiezuil met voetbediening

Onze RVS desinfectiezuil met voetpedaal is ontwikkelt voor intensief gebruik. In de smalle buis vindt u een groot zeepreservoir voor verwisselbare flacons. De zuil staat stevig op zijn cirkelvormige grondplaat en u voegt nog meer stabiliteit toe door verankering. Uw automatische desinfectiezuil functioneert onverstoorbaar, zelfs in zeer drukke omstandigheden. Een perfecte keuze voor organisaties die worstelen met grote bezoekersstromen in tijden van Corona.

Een automatische desinfectiezuil in uw huisstijl

Een standaard zuil doet zijn werk als de beste, maar voegt verder niets toe aan uw bedrijfspresentatie. Daarom bieden we uitgebreide maatwerkopties. Wilt u bijvoorbeeld een logo of afbeelding op de zuil? Of heeft u andere wensen? Informeer dan naar de maatwerkopties. We overtreffen graag uw verwachtingen.

Maak kennis met de Happy-Point service

Happy-Point opereert al meer dan 15 jaar als leverancier van attracties, inflatables en aanverwante producten. Wij hebben ons plekje verovert door onze uitstekende service, die volledig draait om een persoonlijke aanpak. Dat maakt nieuwsgierig. Maak dus snel kennis met de Happy-Point werkwijze:

Kom onze touchfree desinfectiezuil bekijken

Eerst zien, dan geloven. Met dit idee in het achterhoofd mag u echt ieder product in ons assortiment uitproberen in onze grote showroom. Het maakt niet uit of u een desinfectiezuil met voetbediening bestelt of honderd. U bent meer dan welkom in Etten-Leur. Dus bent u nieuwsgierig naar onze desinfectiezuilen? Plan dan snel een afspraak!

Scherpe prijzen en gratis verzending

Wij kopen groot in. Deze inkoopbesparing delen we graag met onze klanten. U krijgt namelijk een super goede deal. Zeker als u weet dat een desinfectiezuil met voetbediening minimaal hetzelfde niveau biedt als automatische zuilen uit een hoger prijssegment. Wilt u meerdere zuilen kopen? Dan profiteert u van een mooie staffelkorting. Top geregeld.

Maatwerk in ieder detail

Een desinfectiezuil die automatisch werkt voorzien we graag van een logo. Maar daar houdt ons maatwerk niet op. Wilt u de desinfectiezuil in een groter formaat óf hebt u speciale wensen omtrent de levering? Geef dan uw wensen door. In de meeste gevallen kunnen wij het voor u regelen. Dat is service.

We blijven betrokken

Als u eenmaal klant bent bij Happy-Point, gaat u nooit meer weg. Want ook na een bestelling profiteert u van onze persoonlijke service. Loopt u bijvoorbeeld vast tijdens de installatie of het gebruik van uw automatisch desinfectiezuil? Dan staan wij voor u klaar met een passende oplossing. Dus kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan gerust contact op. Tot hoors!

0
0.00 Gratis verzending vanaf €50,-