Abraham

Ontmoet al onze Abraham karakters

Wilt u een opblaas abraham kopen? Ontmoet dan de geestige karakters uit ons Abraham assortiment. Voor iedere persoonlijkheid bieden we een passend karakter, gemaakt van de sterkste materialen en tegen een vlijmscherp tarief. Wilt u de opblaasbare Abraham in levende lijve zien? Kom dan langs voor een productdemonstratie. Tot snel!

Categorie:
Sorteren op:

  Abraham Wielrenner PVC

  2,5 meter
  749.00
  PVC

  Abraham Cartoon

  circa 3.2 meter hoog
  445.00
  PVC of Nylon

  Abraham Jong Toiletpot PVC

  circa 3,8 meter hoog
  699.00
  PVC

  Abraham Feestend

  circa 2.5 meter hoog
  445.00
  PVC of Nylon

  Abraham op Motor PVC

  circa 2,5 meter hoog
  699.00
  PVC

  Abraham Rollator PVC

  circa 3,8 meter hoog
  699.00
  PVC

  Abraham Tiroler

  circa 4 meter hoog
  545.00
  PVC of Nylon

  Abraham Voetbal Supporter PVC

  circa 3,8 meter hoog
  625.00
  PVC

  Abraham Cartoon Feestboog

  circa 3.5 meter hoog
  545.00
  PVC of Nylon

  Abraham Monteur PVC

  circa 3.8 meter hoog
  625.00
  PVC

  Abraham Jong

  circa 3.5 meter hoog
  545.00
  PVC of Nylon

  Abraham Ouwe Lul

  circa 3.5 meter hoog
  545.00
  PVC of Nylon

Een Abraham voor iedereen

Achter ieder feestvarken schuilt een individu met zijn eigen interesses, voorkeuren en persoonlijkheid. Daarom zit er een grote diversiteit in onze opblaasbare Abraham karakters. Ideaal, want zo huren uw klanten een grote Abraham pop die past bij hun vader, partner, vriend of collega. Hier is een kleine selectie uit al uw mogelijkheden:

De klassieke Abraham, vader aller 50-jarigen

Iedereen kent Abraham als jolige man in zwart pak en met volle grijze baard. Deze verhuurklassieker mag niet ontbreken in uw assortiment. Hij komt in drie varianten. De cartoonversie is de welbekende opblaas Abraham, verkrijgbaar in twee hoogte-afmetingen (van 3,2 of 4,5 meter). De Abraham feestboog fungeert als feestelijke entree én de Abraham blikvanger is een niet te missen aandachtspunt op het verjaardagsfeest. Hiermee gaat u zeker scoren.

Voor de werkpaarden

Vereenzelvigen uw klanten zich met hun beroep? Investeer dan in een Abraham met werkthema. Met een kok, boer, tuinman, monteur, bouwvakker en kantoortijger tikt u enkele populaire beroepen af. Natuurlijk zijn deze opblaasfiguren ook geschikt voor bedrijfsfeesten, zoals een promotie of een pensioen. Dat maakt ze bijzonder veelzijdig.

Voor de feestbeesten

Laten we eerlijk zijn, een opblaasbare Abraham dient vooral als ludieke blikvanger tijdens een spetterend feest. Daarom bieden we verschillende figuren met feestthema. Van kakker en Bourgondiër tot aan volks en disco. Kijk ook eens naar de overige feestfiguren, zoals bierpullen en champagneflessen. Ieder feestbeest komt aan zijn trekken!

Voor de hobbyist

Iemand die de 50 passeert maakt met liefde tijd vrij voor zijn hobby’s. Daarom kunt u ook een opblaas Abraham kopen in vakantie, voetbal of algemeen sportief thema. Zo bouwt u een lekker divers verhuurassortiment op.

Daarom kiest u voor Happy-Point

Happy-Point behoort tot de grootste aanbieders van opblaasbare figuren en is sowieso de leukste. Dat komt omdat we een relatie opbouwen met iedere klant. Wij staan letterlijk dag en nacht voor u klaar. Deze toewijding komt met de volgende voordelen:

Unieke ontwerpen voor een scherpe prijs

Iedere opblaasbare Abraham in ons assortiment is ontwikkeld door het Happy-Point ontwerpteam. U haalt een uniek product in huis, waardoor u een streepje voor heeft op de concurrentie. Alle opblaasbare figuren zijn bovendien gemaakt van zeer duurzaam nylon of PVC. Ze gaan met gemak jaren mee. En omdat we alles in eigen beheer ontwikkelen hanteren we vlijmscherpe tarieven. Dat is makkelijk verdiend.

Eerst proberen en dan pas een opblaas Abraham kopen

U mag ieder opblaasfiguur in ons assortiment bekijken in onze showroom in Etten-Leur (Noord-Brabant). Onder het genot van een kop koffie vergelijkt u de verschillende materialen en bepaalt u welk opblaasfiguur het beste past bij uw doelgroep. Heeft u interesse in een productdemonstratie? Laat dan wat van u horen. Wij nemen contact op en plannen een afspraak. Tot snel!

Wij blijven betrokken

Wilt u een opblaasbare Abraham kopen bij Happy-Point? Een uitstekende keuze. Want ook na uw aankoop blijven we betrokken. Raakt uw opblaasfiguur gaandeweg beschadigd? Dan bieden we een gratis reparatieservice, binnen no-time is uw inflatable weer in bedrijf. Dus wilt u een beroep doen op ons expertise? Neem gerust contact op, wij staan voor u klaar!

0
0.00 Gratis verzending vanaf €50,-