Desinfectiezuilen

Een desinfectiezuil kopen in uw huisstijl

Wilt u een desinfectiezuil kopen? Ga voor een scherp geprijsde aluminium of RVS desinfectiezuil van Happy-Point. U investeert in een representatieve zuil van topkwaliteit. Heeft u interesse in maatwerk? Vraag dan een offerte aan.

Categorie:
Sorteren op:

  Gepersonaliseerde RVS zuil met voetpomp

  Volledig in uw eigen design
  249.00

  RVS desinfectiezuil met voetpedaal

  De beste desinfectiezuil van RVS voor intensief gebruik
  199.00
  Aanbieding! Desinfectiezui-automatich

  Desinfectiezuil Makro

  gepersonaliseerde zuil
  159.00

  Desinfectiezuil Qmusic

  Voorbeeld op maat gemaakte zuil
  159.00

  Desinfectie zuil basic

  Een desinfectiezuil in zwart flight-case design
  125.00

  Desinfectiezuil zakelijk 2

  Voeg uw eigen logo toe
  159.00

  Happy-Point, voorbeeldzuil

  uw eigen desinfectiezuil op maat?
  159.00

  Desinfectiezuil zakelijk 1

  Een zakelijke algemene desinfectie zuil
  159.00

  Desinfectiezuil zakelijk 3

  Een algemene desinfectiezuil
  159.00

  Desinfectiezuil Vrolijk

  Een kleurrijke desinfectiezuil
  159.00

  Desinfectiezuil Camping

  Een fraaie desinfectiezuil voor uw camping
  159.00

  Desinfectiezuil beautysalon

  Een kleurige zuil voor uw beautysalon
  159.00

Desinfectiezuil kopen: dit zijn uw mogelijkheden

In ons assortiment vindt u twee type desinfectiezuilen: een standaardvariant met handmatige bediening en een RVS desinfectiezuil met voetbediening. In beide gevallen investeert u in een zuil van uitstekende kwaliteit. Het grote verschil: de standaard zuil is ontwikkeld voor normaal gebruik en de RVS variant voor intensief contactloos gebruik. Dat werkt als volgt:

Een standaard desinfectiezuil met handbediening

Onze standaard desinfectiezuil heeft een stevige behuizing met aluminium accenten. De zuil is zeer mobiel, maar door zijn degelijke bouw toch stabiel. Bezoekers halen de handzeep uit de flacon die u plaatst op een plateau in de voorzijde van het zuil. Het uiterlijk zet u gemakkelijk naar de hand via onze maatwerkopties. Koop onze desinfectiezuil als representatief visitekaartje voor uw organisatie.

Een automatische desinfectiezuil met voetbediening

Heeft u te maken met flinke pieken in de bezoekersstroom? Ga dan voor efficiëntie en bestel een automatische desinfectiezuil van RVS. Door het grote zeepreservoir, de contactloze voetbediening en muurvaste grondverankering is dit ontsmettingsstation ideaal voor intensief gebruik. Ook in zware weersomstandigheden.

Tweak ieder detail van uw zuil

Hoewel we maar twee type zuilen aanbieden, kunt u echt ieder visueel detail aanpassen naar uw persoonlijke smaak. Dus wil u een logo of afbeelding laten plaatsen? Dan ontwikkelen we graag een desinfectiezuil op maat. U krijgt een unieke zuil die volledig opgaat in het interieur van uw pand. Een perfect visitekaartje voor uw organisatie.

Bestel in grote aantallen

Wilt u desinfectiezuilen kopen in grote aantallen? Profiteer dan van staffelkorting en gunstige voorwaarden via een offertetraject. Dit voordeel wilt u niet laten liggen!

Happy-Point keuzehulp

Wij vinden het belangrijk dat uw desinfectiezuil perfect aansluit bij uw organisatie. Ook als u een desinfectiezuil ergens anders bestelt. Daarom bieden we hieronder enkele selectietips. Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt.

Ga voor kwaliteit

Een desinfectiezuil is een gebruiksobject. U verplaatst hem regelmatig, hij staat buiten in de regen en felle zon en veel mensen raken hem aan. Kortom: uw zuil moet tegen een stootje kunnen. Investeer daarom in kwaliteit. Dan kunt u nog jaren op uw desinfectiezuil bouwen.

Test de stabiliteit van een zuil

Veel zuilen die u tegenkomt zijn letterlijk geplakt op een zeer dunne paal. Een klein stootje brengt hem al aan het wankelen, met een reële kans op schade en erger nog: een opstopping voor uw pand. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Koop daarom een stabiele zuil en controleer het onderstel, check het totale gewicht én zoek naar eventuele verankerpunten.

Een desinfectiezuil kopen die past bij uw bedrijfssituatie

Bestel een desinfectiezuil die past bij het gewenste gebruik. Staat uw zuil buiten? Let dan op zijn weersbestendigheid. En passeren veel mensen het ontsmettingsstation? Kies dan voor een zuil met groot zeepreservoir en contactloze bediening. Dat is niet alleen snel, maar ook een extra hygiënisch. Dat maakt de voorselectie zeer belangrijk. Want hoe beter de keuze, hoe minder omkijken u hebt naar de desinfectiezuil als u hem eenmaal in gebruikt neemt.

Let ook op het desinfectiemiddel

Uiteindelijk bent u meer geld kwijt aan ontsmettingsmiddelen dan aan de desinfectiezuil. Bespaar daarom op onnodig hoge kosten en koop een desinfectiezuil die geschikt is voor meerdere middelen. Dan bent u ongebonden en kunt u zo voordelig mogelijk inkopen. Dat tikt aan. Overigens leveren wij ook gecertificeerd desinfectiemiddel met lange tuin, zodat als het desinfectiemiddel op de handen belandt (en niet op de zuil zelf). Precies zoals het hoort.

Laat wat van u horen

Wij staan voor u klaar met een klein maar enthousiast team. Dit komt met een groot voordeel: wij kennen ieder detail van ons desinfectiezuilen assortiment. Hierdoor kunnen we ook echt iets voor u betekenen. Dus hebt u een vraag of verzoek? Laat dan snel wat van u horen via telefoon of e-mail. Wij popelen van enthousiasme en gaan direct voor u aan de slag.

0
0.00 Gratis verzending vanaf €50,-