Standaard Rad

Kies een van de vele ontwerpen

Wilt u een draairad kopen dat u direct kunt inzetten voor een feest, beurs of promotionele actie? Investeer dan in een van onze vele kant-en-klare draairaden. Kies de spelvorm, selecteer een ontwerp dat past bij uw smaak en bestel het draairad. Binnen 2 werkdagen kunt u aan de slag. Veel plezier!

Categorie:
Sorteren op:

  Shotjesrad

  Een geweldig shotjesrad
  329.00

  Disco Rad Gekleurd

  vrolijk rad van avontuur, incl. statief
  329.00
  Disco Rad Gekleurd

  Beschrijfbaar namenrad

  Beschrijf uw eigen rad
  329.00
  namenrad

  Feestelijk rad

  Beschrijf uw eigen rad
  329.00

  Spin en Win

  wie zal er winnen?
  329.00

  Rad gekleurd

  een rad met veel nummers
  339.00

  Ik Hou Van Holland Rad

  een echt Hollands rad, incl.statief
  329.00

  Abraham Rad

  abraham opdrachtenrad incl. statief
  329.00
  Abraham Rad

  Rad met uw Logo

  uw eigen maatwerkrad? incl. statief
  329.00

  Sarah Rad

  sarah opdrachtenrad incl. statief
  329.00
  Sarah Rad

  Snackrad 1

  uw eigen maatwerkrad? incl. statief
  329.00

  Hands & Feed Rad

  Voor bij de reuzetwister, incl. statief
  329.00
  Hands & Feed Rad

Een draairad spel voor iedere gelegenheid

Hoewel het concept van een draairad altijd hetzelfde is, kunt u via de invulling van de vakken aanpassen naar de spelvorm. Voor de populairste varianten hebben we daarom kant-en-klare modellen ontwikkelt, die u dankzij het neutrale ontwerp inzet bij uiteenlopende doelgroepen. Dit zijn uw opties:

Een Rad van Fortuin met nummers

Een nummerwiel heeft, in lijn met het klassieke Rad van Fortuin spel, vakken gevuld met cijfers. Als u een los nummer koppelt aan een prijs of opdracht, is het draairad geschikt voor vrijwel iedere spelconcept. Van bingo en loterij tot aan prijzenslag en opdrachtspellen. Dus laat uw creativiteit de vrije loop, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Draairaden met kortingen en prijzen

Zoekt u naar een ludieke manier om uw klanten te verblijden met vette kortingen of spetterende cadeaus? Ga dan voor een kortingsrad. Zo wordt uw promotionele actie een groot succes. Nog een tip: bestel een rad met klemmen, zodat u kunt variëren met cadeaus of kortingen. Zo heeft u langer plezier van uw investering.

Een rad met producten

Wij leveren regelmatig een draairad aan cafés en snackbars. Een klant draait aan het wiel, in de hoop dat hij een voordelig drankje of een gratis snack scoort. Door de populariteit voeren wij inmiddels ook kant-en-klare draaiwielen met snacks of shotjes. Een slimme investering, want hij verhoogt zowel de sfeer als uw omzet!

Draairad met een bekend spel

Een draaiend rad is onderdeel van menig populair spel. Wij leveren daarom thematische wielen voor de spellen Twister en Ik hou van Holland. Door hun populariteit zijn ze ideaal voor evenementen en grote(re) bedrijfsfeesten. Zeker als u ook de reuze twister mat erbij bestelt.

Deze service krijgt u bij Happy-Point

Happy-Point is een toonaangevende leverancier van draairaden in Nederland. Dat komt omdat we kwaliteit leveren, van een duurzaam Rad van Fortuin tot aan uitstekende service voor én na uw aankoop. U profiteer bijvoorbeeld van:

Een uniek ontwerp

Natuurlijk krijgt u een uniek ontwerp als u een maatwerk draairad bestelt, maar ook onze kant-en-klare modellen vindt u nergens anders. Dat komt omdat wij al onze draaiwielen bedenken, ontwerpen en produceren in samenwerking met onze leveranciers. Hierdoor bent u verzekerd van een uniek product. Dat moet ook, want met een draairad spel wilt u opvallen.

Een Happy-Point rad gaat jaren mee

Ieder draaiwiel is gemaakt van gelamineerd spaanplaat (18 mm dik) en uitgerust met een stevige kunststof stootrand; de soepele koppelstukken zijn gemaakt van duurzaam metaal en het statief van lichtgewicht aluminium. Hierdoor gaat uw draairad jaren mee, zelfs als hij regelmatig wordt bediend door iets te enthousiaste feestvierders. Ook qua gebruiksgemak scoort een Happy-Point draairad een dikke voldoende. U zet ze binnen een vloek en een zucht op, het draaien zelf verloopt soepel en u demonteert het geheel binnen vijf minuten. En omdat het statief inklapbaar is, vervoert u het draairad gemakkelijk in een personenauto. Wat wilt u nog meer?

Maatwerk is onze standaard

Wilt u een standaard rad aanpassen naar uw persoonlijke wensen? Of heeft u inmiddels inspiratie voor een geheel nieuw draairad spel? Mooi! Want wij helpen u graag verder via maatwerktraject. U mag echt alles zelf invullen. Van het formaat en de vakverdeling tot aan het design en de aanvullende accessoires. Interesse? Vraag dan een maatwerkofferte aan. Wij nemen nog dezelfde dag contact op.

Transparantie over prijzen

Een draairad kopen gaat een stuk eenvoudiger als u weet wat alles kost. Daarom vindt u de basiskosten van ieder draairad inclusief de prijzen voor iedere uitbreiding op de productpagina. Zo komt u ook niet voor een verrassing te staan. En koopt u groot in? Laat dan vooral wat van u horen, want in dit geval profiteert u van staffelkorting.

Eerst proefdraaien, dan kopen

U ervaart pas echt de finesse van een Happy-Point draairad als een keer proefdraait. Daarom nodigen we u van harte uit voor een productdemonstratie in onze showroom in Etten-Leur. U mag ieder Rad van Avontuur uitproberen. Heeft u interesse? Plan dan uw bezoek. Wij ontvangen u met open armen.

Wij blijven betrokken

Bestelt u een draairad bij Happy-Point? Dan valt u met de neus in de boter. Dat start met een snelle en gratis levering en gaat verder een uitstekende garantietermijn. En wilt u na een paar maanden uw rad van avontuur aanpassen of heeft u extra reserveonderdelen nodig? Dan regelen we dat in een vloek en een zucht. Precies zoals u het graag ziet.

0
0.00 Gratis verzending vanaf €50,-