Skydancers

Een gangmaker op ieder feest

Wilt u een skydancer kopen? Ontdek dan onze vaste collectie of ontwerp een luchtdanser die 100% aansluit bij uw smaak. U ontvangt topkwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Dus waar wacht u op? Bestel direct uw favoriete air dancer.

Categorie:
Sorteren op:

  Skydancer Groen

  voor ieder evenement
  129.00
  Skydancer Groen

  Skydancer Blauw

  129.00
  Skydancer Blauw

  Skydancer Geel

  verkrijgbaar in 6 en 8 meter
  129.00
  Skydancer Geel

  Skydancer Rood

  een echte blikvanger!
  129.00
  Skydancer Rood

  Skydancer Open

  kleurrijke blikvanger
  155.00

  Skydancer Oranje

  voor o.a. Hollandse evenementen
  129.00
  Skydancer Oranje

  Skydancer Paars

  ook een ander gezichtje mogelijk!
  129.00
  Skydancer Paars

  Skydancer Wit

  verkrijgbaar in 6 en 8 meter
  129.00
  Skydancer Wit

Welke skydancer kiest u?

Ze juichen als de fanatiekste supporter tijdens sportwedstrijden, zijn populaire gangmakers op festivals en ook als aandachtstrekker scoren ze een vette voldoende. Daarom komt u onze skydancers echt overal tegen. Natuurlijk leveren we verschillende modellen uit onze vaste collectie, maar een skydancer op maat maakt wat ons betreft de beste indruk. Waar kiest u voor?

Onze vaste collectie

In onze vaste collectie treft u 8 kleurrijke luchtdansers in twee lengtevarianten (van 6 en 8 meter). Door de neutrale opmaak zijn ze ideaal voor verhuur aan een breed publiek. Wilt u dat de skydancer aansluit bij de uitstraling van uw organisatie? Dan adviseren wij een skydancer op maat.

Een skydancer op maat

Tijdens een maatwerktraject ondersteunen we van het eerst ontwerp tot aan de ingebruikname van uw skydancer. U bepaalt echt alles zelf, van de lengte en kleurstelling tot aan het kapsel en de expressie. Natuurlijk drukken we de gewenste tekst en afbeeldingen op de millimeter nauwkeurig af. Zo komt uw skydancer perfect uit de verf.

Daarom kiest u voor Happy-Point

Happy-Point skydancers vinden gretig aftrek dankzij de scherpe prijzen, opvallende designs en lange levensduur. En u zit helemaal geramd dankzij de uitstekende nazorg. Dus wilt u een skydancer kopen? Kies dan voor het verleidelijke totaalplaatje van Happy-Point:

Het ontwerp valt altijd op

Het belangrijkste doel van een skydancer? Opvallen natuurlijk! Een kolfje naar de hand van onze designers, die aan de basis staan van vele succesvolle aandachtstrekkers. Ons uitgangspunt? We creëren eerst een harmonieus geheel en voegen daarna enkele in het oog springende details toe. Want als alles om aandacht schreeuw, valt niets op.

U investeer in topkwaliteit

Onze skydancers zijn gemaakt van het lichtgewicht parachutestof, met dubbel gestikte naden. Bovendien passen we hoogwaardige druktechnieken toe, zodat kleuren nauwelijks vervagen in de felle zon. Tot slot leveren we een zeer krachtige blower, die de air danser zonder problemen urenlang boven zich uittilt. Hierdoor beleeft u jarenlang plezier aan uw investering. Zoals het hoort.

Eerst proberen, dan een skydancer kopen

Wij nodigen u van harte uit voor een productdemonstratie in onze showroom in Etten-Leur (Noord-Brabant). We halen alles uit de kast, met een opstelling van onze best verkopende skydancers. Onder het genot van een kop koffie vertellen we alles over uw mogelijkheden. En natuurlijk mag u naar hartenlust de airdancers uitproberen, zodat u de kwaliteit met ieder zintuig ervaart. Tot snel!

Geniet van uitstekende nazorg

Happy-Point staat onder de bezielende leiding van Remko en Rebecca. Met hun gastvrije aanpak binden vele eenmalige shoppers als loyale klant. Helemaal terecht, want u profiteert van onovertroffen service. Wat denkt u van gratis levering, 2 jaar fabrieksgarantie en een kundige reparatieservice? Daar kunt u op bouwen!

0
0.00 Gratis verzending vanaf €50,-