Volksspelen

Tijdloos vertier voor jong en oud

Wilt volksspelen kopen voor uw feest, evenement of recreatiepark? Haal dan een gegarandeerde hit in huis uit ons veelzijdige spellenassortiment. Bestel online of kom langs voor een uitgebreide productpresentatie. Tot snel.

Categorie:
Sorteren op:

  Bierpul Hengelen

  Een hilarisch spel
  Nieuw

  Muntje werpen ZELF AFHALEN

  Heeft u de geluksmunt?
  349.00

  Vier op een rij

  De bekende klassieker
  Nieuw

  Blaasvoetbal ZELF AFHALEN

  Een leuk aktief spel
  349.00

  Ergeren ZELF AFHALEN

  Een super leuk spel
  299.00

  Balletje Hijsen

  H 106 x B 52 x D 34 cm
  Balletje Hijssen

  Ballonnenpomp race ZELF AFHALEN

  H 29 x B 102 x D 52 cm
  349.00
  Ballonnenpomp race

  Grabbelton feestelijk

  Mooie grabbelton

  Blikken Gooien

  H 106 x B 52 x D 34 cm
  Blikken Gooien

  Eendjes Vissen ZELF AFHALEN

  H 29 x B 102 x D 52 cm
  349.00
  Eendjes Vissen

  Drie Op Een Rij

  L 102 x H 52 x D 17 cm

  Elastiek Schieten ZELF AFHALEN

  H 106 x B 52 x D 34 cm
  399.00
  Elastiek Schieten
 

Volksspelen voorbeelden: wat is uw favoriet?

Wij bieden tal van traditionele Vlaamse en Nederlandse volksspelen in een compacte behuizing. Alle spellen delen de volgende eigenschappen: ze vinden hun oorsprong in spellen die uw grootouders al speelden op de kermis of jaarmarkt; ze werken volledig manueel (dus u heeft geen elektriciteit nodig) én ze combineren behendigheid, inzicht en geluk. Dat maakt nieuwsgierig, nietwaar? Bekijk dus snel de verschillende volksspellen uit ons assortiment:

Tafelspellen

Bij een tafelspel test een speler zijn behendigheid aan de speeltafel. Denk aan klassiekers zoals kegelen, flipperkast, tafelhockey, blaasvoetbal en spiegelschrijven en nieuwe succesnummers zoals de wiebeltoren, wielenbak en hoedje wip. Een tafelspel mag niet ontbreken in uw oud-Hollandse spellenassortiment.

Werpspellen

Met werpspellen zoals muntje werpen, ringwerpen, vang de muis of bierpul hengelen beproeft u het richtingsgevoel en de oog-hand coördinatie van uw gasten. Zeker weten dat iedere speler weer in de rij aansluit voor een nieuwe ronde.

Denkspellen

Stimuleer het ruimtelijke inzicht met een uitdagend denkspel. Tip: wissel af tussen volksspellen die u alleen speelt (zoals labyrint) en spellen voor 2 personen (zoals spiegelschrijven en vier op een rij). Moge de slimste winnen!

Overige volksspelen

Een puritein rekent grabbelton en lachspiegels niet tot volksspelen, maar wat ons betreft mogen ze niet te ontbreken op een nostalgisch themafeest. En als u toch bezig bent, bekijk dan ook onze eetkramen en interactieve spellen. Daarmee stelt u een complete mini-kermis samen.

Volksspelen koop je natuurlijk bij Happy-Point

Wij behoren tot grootste leveranciers van volksspelen in de Benelux. Natuurlijk bieden we zeer ruime keuze aan kwalitatieve volksspelen, maar u profiteert net zoveel van onze persoonlijke service. Dat levert een mooi totaalpakket op. Iets dat onze trouwe klanten bijzonder waarderen.

Volksspelen van uitstekende kwaliteit

Door het compacte ontwerp zijn onze spellen bijzonder gebruiksvriendelijk. U bergt ze snel op en vervoert ze met hetzelfde gemak in een bedrijfswagen. Goed om te weten, want volksspelen zijn bij uitstek attracties die u tevoorschijn haalt voor een speciale gelegenheid. En dankzij de robuuste kunststof behuizing, met stevige stootranden, verwerkt uw spel zelfs de harde klappen zonder probleem. Ze gaan echt jaren mee.

Pas de unieke ontwerpen aan naar uw smaak

Ieder volksspel in ons assortiment kunt u alleen kopen bij Happy-Point. Bovendien passen we het ontwerp graag aan naar uw persoonlijke smaak. Dus heeft u liever een rode, gele, blauwe of groene behuizing? Geef dan snel uw wensen door. U ontvangt een werkelijk unieke eyecatcher.

Test de spellen in onze showroom

Volgens het principe ‘eerst proberen, dan kopen’ mag u ieder volksspel uitproberen. We stallen uw favorieten uit in onze showroom, zodat u naar hartenlust kunt spelen. Heeft in interesse? Plan dan uw bezoek. Zo verzekert u zich van onze volledige aandacht. Tot snel.

Wij blijven betrokken

Ook na aankoop van een volksspel blijven we betrokken. Dus gaat er gaandeweg een onderdeel kapot? Dan zorgen we direct voor een passende oplossing. En bij grote schade helpen we u graag verder binnen de coulante garantievoorwaarden. We staan letterlijk dag en nacht voor u klaar. Dus heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem gerust contact op. Tot hoors!

0
0.00 Gratis verzending vanaf €50,-