Rad van Fortuin

Gaat u voor een standaard of maatwerk draairad?

Wilt u een Rad van Fortuin kopen? Kies voor een spetterend draairad van Happy-Point. Wij bieden een divers assortiment aan kant-en-klaar wielen, maar leveren met evenveel enthousiasme een maatwerk Rad van Fortuin. Dus waar wacht u op? Ontdek snel uw mogelijkheden.

Categorie:
Sorteren op:

  Jumbo Rad met nummers

  een veelzijdig nummerrad
  329.00

  Landal Greenparks

  uw eigen maatwerkrad? incl. statief

  Rad Slam FM

  Maatwerkrad gemaakt voor Slam FM
  329.00

  Mc Donald’s

  Een maatwerkrad in huisstijl
  339.00

  Shotjesrad

  Een geweldig shotjesrad
  329.00

  Tele 2 Rad

  Maatwerkrad
  329.00

  Rad Mae Group

  uw eigen maatwerkrad? incl. statief

  Rad Cafe Baas

  uw eigen maatwerkrad? incl. statief

  Tui Reizen Rad

  Een mooi maatwerkrad
  329.00

  Makro

  uw eigen maatwerkrad? incl. statief
  329.00
  Makro

  KFC Slam FM Rad

  Bekijk de film op Youtube , incl. statief
  329.00

  Cafe t Hartje

  uw eigen maatwerkrad? incl. statief

Iedere zwier een garantie op plezier

Grijp het wiel en strek uw arm, geef een flinke zwier, wacht tot het geratel langzaam verstomd en verblijd de deelnemer met zijn prijs. Een simpel concept dat garant staat voor plezier. Juist daarom is Rad van Fortuin een populair spel tijdens feesten, beurzen, evenementen, stapavonden en promotionele acties. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom leveren we met liefde een Rad van Avontuur dat perfect past bij uw gewenste gebruik. U heeft de keuze uit:

Een maatwerk Rad van Fortuin

Van formaat en vakverdeling tot aan kleurstelling en afbeeldingen. Een maatwerk Rad van Fortuin bouwen we helemaal naar uw wens. Ideaal als u het draairad gebruikt voor een specifieke situatie. Zelfs bij de selectie van de ontwerper krijgt u de volledige vrijheid: wij kunnen de opmaak verzorgen óf u kunt zelf aan de slag met uw eigen (grafisch) ontwerper. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan de deze voorbeelden van een Rad van Fortuin op maat.

Ruime keuze uit kant-en-klaar draairaden

Zoekt u een veelzijdig Rad van Fortuin dat geschikt is voor uiteenlopende evenementen? Ga dan voor een standaard draairad met nummers. Dit Rad van Avontuur past u gemakkelijk aan naar de spelvorm. In de ochtend speelt u bingo, in de middag een loterij en ’s avond dicteert u spelopdrachten tijdens een bedrijfsfeest. En onze neutrale kortingsborden zijn ideaal voor promotionele acties in de detailhandel. De combinaties zijn eindeloos. Precies wat u nodig heeft.

Een Rad van Fortuin voor de tafel

Bent u al tijden op zoek naar een compact Rad van Fortuin? Zoek niet verder. Ons mobiele tafel rad zet u bovenop een bar of tafel, waardoor u veel ruimte bespaart. Met een diameter van 50 cm en totale hoogte van 83 cm is het rad zeer mobiel. Ideaal als u stad en land afreist met het Rad van Avontuur in uw achterbak. Ook bij tafelraden heeft u de keuze uit grondig maatwerk en kant-en-klare modellen. Voor ieder wat wils.

Een volledig automatisch elektronisch rad

Ons elektronische Rad van Fortuin is voorzien van alle toeters en bellen. Letterlijk. Het rad draait volledig automatisch en is uitgerust met kleurige ledlampen en verschillende geluidseffecten. Dat levert een spetterende show op. Deze showelementen komen wel met een klein minpunt. Het elektronische rad is helaas niet geschikt voor maatwerk.

Een Rad van Fortuin kopen wordt eenvoudiger door deze tips

Wilt u een Rad van Avontuur kopen? Goed om te horen! Wij vinden het belangrijk dat direct een voltreffer scoort. Daarom helpen wij u, gratis en voor niks, op weg met de volgende keuzetips. Hopelijk heeft u er wat aan.

Kies een Rad van Fortuin dat past bij de gelegenheid

Het Rad van Fortuin spel blinkt uit in eenvoud. Wellicht dat er daarom zoveel spelvarianten mogelijk zijn. Kies daarom een Rad van Avontuur dat aansluit bij de spelopzet. Wilt u het rad inzetten voor een promotionele actie? Neem dan een rad met prijzen of kortingen. En wilt u opdrachten verdelen? Dan bent u beter af met een namen- of opdrachtenrad. Met het speldoel voor ogen kunt u vervolgens gerichte keuzes maken over het formaat van het wiel, het juiste onderstel, de vakverdeling en de opmaak. Zo beleeft u het meeste plezier aan uw investering. Gegarandeerd.

Zo herkent u kwaliteit

U doorkruist stad en land met uw Rad van Fortuin en draait het, eenmaal op locatie, honderden keren rond. Kortom: uw draairad moet tegen een stootje kunnen. Investeer daarom in kwaliteit. Zoek een Rad van Avontuur dat is gemaakt van duurzame materialen, test of het rad stabiel staat op zijn onderstel en kijk of het draaiwiel is uitgerust met metalen koppelstukken en stootranden die beschermen tegen een klap. Zo kunt u nog jaren vooruit.

Let op gebruiksgemak

Investeer in een rad dat u snel opzet, gemakkelijk inpakt en compact opbergt. Zeker als u veel reist. En probeer het rad uit als u de kans krijgt. Want als u mag kiezen, kiest u toch altijd voor een soepel draaiend Rad van Fortuin? Overigens bent u van harte welkom in onze showroom voor een productdemonstratie. U mag ieder draairad naar hartenlust testen. Dan weet u precies wat u in huis haalt.

Welke service krijgt u na aankoop?

Iedere leverancier helpt u aandachtig als u een Rad van Avontuur wilt kopen. Maar krijgt u ook dezelfde aandacht als de aankoop eenmaal is afgerond? Bij Happy-Point wel. Wat denkt u van gratis bezorging, gratis reserveonderdelen (zoals pinnen en flippers) én een standaard garantietermijn van 2 jaar. En wilt u na een paar weken enkele aanpassingen doorvoeren aan uw maatwerk draairad? Dan helpen we u natuurlijk uit de brand. Zo voldoet uw Rad van Avontuur aan de hoogste eisen. Dat is pas service!

 

0
0.00 Gratis verzending vanaf €50,-