Opblaasbaar kostuum

Ontdek onze geestige looppakken.

Wilt u eens wat anders dan een statisch opblaasfiguur? Investeer dan in een opblaasbaar kostuum en voeg een wandelende eyecatcher toe aan uw verhuurassortiment. Dus waar wacht u op? Bestel direct een looppak of plan een productdemonstratie. Tot snel!

Categorie:
Sorteren op:

  Looppak Abraham

  circa 2 meter hoog
  445.00
  Looppak Abraham

  Looppak Sarah

  circa 2 meter hoog
  445.00

  Looppak Kerstman

  circa 2 meter hoog
  445.00

  Looppak Kerstboom

  circa 2 meter hoog
  445.00
  Looppak Kerstboom

  Looppak Zwarte Piet

  circa 2 meter hoog
  445.00
 

Een opblaas kostuum kopen? Kies uw favoriet

Stap in het looppak, sluit de rits, zet de blower aan en neem actief deel aan het feest. Met dit eenvoudige concept staan onze opblaasbare pakken garant voor een berg plezier. En met vijf populaire karakters en uitgebreide maatwerkopties leveren we altijd een figuur dat perfect aansluit bij uw feest. Ontdek dus snel uw mogelijkheden:

Abraham of Sarah looppak

Kruip in de huid van Abraham of Sarah en vergezel het feestvarken tijdens zijn gouden verjaardag. Dat wordt een onvergetelijke dag. Ook goed om te weten: het pak komt met een verwisselbaar leeftijdsbord. Ideaal, want zo past u het opblaaskostuum gemakkelijk aan naar de leeftijd van de jarige.

Kerstman en kerstboom

Organiseert u een kinderfeest of kerstborrel. Zet onze opblaasbare kerstboom of kerstman op de gastenlijst. Want dankzij het wandelende opblaasicoon wint uw feest aan sfeer en gezelligheid. Gegarandeerd!

Een maatwerk opblaas kostuum kopen

Wilt u zelf een looppak ontwikkelen voor uw feest, festival, sportclub of promotionele actie? Deel dan uw ideeën met ons designteam. We luisteren naar uw wensen, scherpen het ontwerp aan, tekenen de patronen uit en zetten het looppak vervolgens voor u in elkaar. Klinkt goed, toch? Vraag dus snel een vrijblijvende maatwerkofferte aan.

Ons verleidelijke voordelenpakket

Happy-Point is een toonaangevende leverancier van opblaasfiguren. Deze leidende positie danken we aan onze unieke ontwerpen, uitstekende materialen en een gezonde dosis persoonlijke service. Dat maakt nieuwsgierig. Maak daarom kennis met ons verleidelijke voordelenpakket:

Wij ontwerpen alle poppen zelf

Laat onze ontwerpers los en ze komen met de meest creatieve ideeën. Hierdoor ontvangt u een werkelijk uniek opblaasbaar kostuum, dat door het oerdegelijke nylon stof en de vakkundige naaitechniek ook de ruigere feesten overleeft. Precies wat u zoekt.

Nergens scherper geprijsd

Van ontwerp en productie tot aan advisering en levering, wij klaren iedere klus met ons kleine maar zeer ervaren team. Door onze efficiënte bedrijfsvoering hanteren we zeer scherpe tarieven. Sterker nog, in vergelijking met andere aanbieders van opblaasbare kostuums, leveren we minimaal dezelfde kwaliteit voor een veel lagere prijs. Tel uit uw winst.

Eerst proberen, dan een opblaasbaar kostuum kopen

Wilt u eerst het nylon materiaal met eigen handen voelen? Of wilt u simpelweg een rondje lopen in ons Abraham, Sarah of kerstboompak, zodat u het gebruikssmak in levende lijve ervaart? Plan dan een productdemonstratie. In onze showroom in Etten-Leur krijgt u alle tijd die u nodig voor een weloverwogen beslissing. Tot snel!

Garantie en reparatie

Dankzij onze uitstekende nazorg verhuurt u uw opblaas kostuum zonder enkel voorbehoud. Want komt er onverhoopt een scheur in het nylon? Dan zorgen we direct voor een kundige reparatie. En is de schade onherstelbaar? Dan beroept u zich gewoon op de royale garantietermijn van 2 jaar. Meer zekerheid kunt u zich niet wensen.

Wij blijven betrokken

Wilt u een opblaasbaar kostuum kopen bij Happy-Point? Dan bezorgen wij uw pakket kosteloos binnen 2 werkdagen. Natuurlijk profiteert u ook na aankoop van onze persoonlijke service, want we staan altijd klaar met raad en daad. Dus heeft u een vraag of behoefte aan eerlijk advies? Neem gerust contact op. Tot hoors!

0
0.00 Gratis verzending vanaf €50,-