Opblaasfiguren

Onze opblaasfiguren maken het feest compleet

Wilt u unieke opblaasfiguren kopen? Shop dan bij Happy-Point. Al onze opblaasbare figuren zijn van eigen makelij, oerdegelijk en zeer scherp geprijsd. U haalt een echte verhuurtopper in huis. En wilt u de inflatable eerst bekijken in onze showroom? Dan bent u van harte welkom voor een productdemonstratie. Tot snel!

Categorie:
Sorteren op:

  Abraham Wielrenner PVC

  2,5 meter
  749.00
  PVC

  Abraham Cartoon

  circa 3.2 meter hoog
  445.00
  PVC of Nylon

  Sarah Cartoon

  circa 3 meter hoog
  445.00
  PVC of Nylon

  Abraham Jong Toiletpot PVC

  circa 3,8 meter hoog
  699.00
  PVC

  Sarah Party

  circa 3.5 meter hoog
  545.00
  PVC of Nylon

  Sarah Ouwe Doos PVC

  circa 2.5 meter hoog
  699.00
  PVC

  Abraham Feestend

  circa 2.5 meter hoog
  445.00
  PVC of Nylon

  Sarah Feestend

  circa 2.5 meter hoog
  445.00
  PVC of Nylon

  Abraham op Motor PVC

  circa 2,5 meter hoog
  699.00
  PVC

  Abraham Rollator PVC

  circa 3,8 meter hoog
  699.00
  PVC

  Sarah Rollator pvc

  circa 3,8 meter hoog
  699.00
  PVC

  Abraham Tiroler

  circa 4 meter hoog
  545.00
  PVC of Nylon

Ontmoet alle Happy-Point opblaasfiguren

Het maakt niet uit welk feestvarken in de spotlight staat, u vindt altijd zijn met lucht gevulde evenknie in ons assortiment. Van baby en boerin tot aan gamer en kok. Iedereen komt voorbij. Dus waar wacht u op? Maak snel kennis met onze kleurrijke cast opblaasbare figuren.

Abraham van A tot M

Iedereen viert zijn 50-jarige verjaardag groots. Het liefst met een zo groot mogelijk opblaasfiguur voor de deur. Daarom presenteren we meer dan 50 verschillende Abraham poppen, onderverdeeld naar beroep, hobby, persoonlijkheid en feestvoorkeur.

Ontdek de veelzijdigheid van Sarah

Wat voor Abraham geldt, geldt ook voor Sarah. Daarom vindt u een grote variëteit aan opblaasbare Sarah figuren in de Happy-Point showroom. Wederom onderverdeeld naar hobby, beroep, persoonlijkheid en feestvoorkeur. Uiteraard is ook de klassieke Sarah van de partij, compleet met grijze haren en glimlach van oor tot oor.

Opblaasbare figuren voor geboortes en babyshowers

De geboorte van een kind is een onvergetelijke mijlpaal voor iedere ouder. Dat laat je als familie of vriendengoed natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom leveren we verschillende opblaasbare figuren met geboortethema. Natuurlijk kunt u kiezen uit enkele opblaasbare baby’s, maar de ooievaar, melkfles en het kuiken zijn minstens net zo leuk.

Opblaasfiguren voor de feestdagen

Wilt u een terugkerende feestdag opleuken met een sfeervolle feestpop? Investeer dan in opblaasfiguren met feestthema. Want wie komt er niet in de juiste stemming met een reusachtige kerstman, kerstboom, paashaas of sneeuwpop voor de deur? Dat wordt gezellig!

Jubilea en verjaardagen

De verhuurmarkt voor jubilea en verjaardagen is enorm. Daarom voeren wij verschillende opblaasfiguren die draaien om persoonlijke mijlpalen. Van gelukkige bruidsparen tot aan een verkeersbord met leeftijden. Natuurlijk past u het jaartal gemakkelijk aan naar de wensen van de klant, zodat u maximaal rendement haalt uit een investering.

Opblaasbare mascottes

Zoekt u een interactief alternatief voor een statische pop? Verdiep u dan in onze sympathieke opblaasbare mascottes. De huurder kruipt in het looppak, zodat er interactie ontstaat tussen het opblaasfiguur en de gasten. Een garantie op hilariteit. U kunt kiezen uit een Abraham-, Sarah-, Kerstman- en kerstboompak.

Met deze tips wordt opblaasfiguren kopen een stuk makkelijker

Wij vinden het belangrijk dat u opblaasbare figuren koopt waar u echt wat aan hebt. U verdient er immers uw brood mee. Daarom geven we hieronder enkele tips, die helpen bij de selectie van de beste karakters. Succes!

Ga voor kwaliteit, maar staar u niet blind op het materiaal

Binnen de wereld van opblaasbare figuren woedt een hevige discussie over het beste materiaal: gaat u voor het traditionele nylon of kiest u voor het opkomende PVC? Onze concullega’s pleiten vurig voor PVC met het argument: PVC is sterker dan nylon, punt uit! Dit klopt, maar betekent zeker niet dat nylon een zwak materiaal is. Als u normaal met nylon opblaasfiguren omgaat gaan ze jarenlang mee. Bovendien is nylon een stuk lichter en goedkoper dan PVC. Kortom: voor beide materialen is iets te zeggen. Daarom mag u bij Happy-Point zelf het materiaal selecteren voor uw karakter. Dat is pas keuzevrijheid.

Bereken de terugverdientijd van uw investering

Wilt u opblaasbare figuren kopen voor regionale verhuur? Bereken dan de terugverdientijd van uw investering. Met een gemiddelde aankoopprijs van €500,- en een gemiddelde verhuurprijs van €50,- per keer, verdient u de investering in circa 10 keer terug. Dat maakt de opblaasbare figuren van Happy-Point bijzonder rendabel.

Bestel verschillende verankeringsmaterialen

Of uw opblaasfiguur nu staat op een winderig oprit of een drassig weiland. Uw pop moet blijven staan. Zelfs in zware weersomstandigheden. Controleer daarom welke bevestigingsmaterialen worden meegeleverd met het karakter en bestel materialen bij voor de ongedekte terreinen. U komt een heel eind met haringen en spantouwen, maar zandzakken zijn soms noodzakelijk op locaties met een knoertharde ondergrond. U kunt het maar weten.

Kleed uw pop aan met feestbanners

Een opblaasfiguur wordt een stuk aantrekkelijker met persoonlijke noot voor het feestvarken. Koop daarom opblaasbare figuren met verankeringspunten aan voor en achterkant van de pop, zodat u leeftijdsborden en gepersonaliseerde feestbanners gemakkelijk ophangt. Wij hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat de verhuurmogelijkheden van uw inflatable enorm toenemen.

Wij staan voor u klaar

Happy-Point staat onder de bezielende leiding van Remko en Rebecca. Zij zijn uw aanspreekpunt voor alle vragen over opblaasbare figuren. Dus heeft u een vraag over een opblaasfiguur uit ons assortiment of wilt u maatwerk ontvangen voor uw organisatie? Laat dan snel wat van u horen via telefoon of e-mail. Wij gaan direct voor u aan de slag.

 

 

 

 

 

0
0.00 Gratis verzending vanaf €50,-