Oud-Hollandse Spellen

Stel uw ideale spellenpakket samen

Wilt u oud-Hollandse spellen kopen? Shop bij Happy-Point. Van bibberspiraal en ringwerpen tot aan grabbeltonnen en eetkramen. We leveren het allemaal. Tip: bestel een spellenpakket voor maximaal voordeel.

Categorie:
Sorteren op:

  Mini wervelwind

  Leuk interactief spel
  649.00

  American Lightgame Blauw

  Een geweldig interactief spel
  Nieuw

  Bibberspiraal Business ZELF AFHALEN

  H 52 x B 102 x D 17 cm
  575.00

  Bierpul Hengelen

  Een hilarisch spel
  Nieuw

  Hit the Bitch

  Adults spel
  Nieuw

  Muntje werpen ZELF AFHALEN

  Heeft u de geluksmunt?
  349.00

  Vier op een rij

  De bekende klassieker
  Nieuw

  Blaasvoetbal ZELF AFHALEN

  Een leuk aktief spel
  349.00

  Ergeren ZELF AFHALEN

  Een super leuk spel
  299.00

  Balletje Hijsen

  H 106 x B 52 x D 34 cm
  Balletje Hijssen

  Bibberspiraal Zee

  H 52 x B 102 x D 17 cm
  Bibberspiraal Zee

  Ballonnenpomp race ZELF AFHALEN

  H 29 x B 102 x D 52 cm
  349.00
  Ballonnenpomp race

Vertier voor jong & oud

Blikgooien, ringwerpen, grabbelen, stokvangen en vier op een rij. Speciaal voor de vrijetijds- en verhuurmarkt bieden we deze klassieke oud-Hollandse spellen in een compact jasje. Hierdoor creëert u een mobiele mini-kermis, vol vertier voor jong en oud. Dat maakt nieuwsgierig. Ontdek dus snel ons volledige assortiment oud-Hollandse spelletjes:

Ga voor nostalgisch plezier met onze volksspelen

De charme van onze volksspelen schuilt in de eenvoud. Na een korte uitleg start uw publiek direct met spelen. Alle spellen zijn compact en hebben ruwweg hetzelfde formaat, zodat u ze gemakkelijk vervoert van opbergruimte naar speellocatie. Super efficiënt.

Interactieve spellen prikkelen de zintuigen

Onder interactieve spellen vindt u moderne klassiekers die lucht, licht en geluid toevoegen aan de speelervaring. Denk aan een bibberspiraal die zoemt als de speler het koperdraad beroert of een blower die ballen in door de lucht balanceert bij het wervelwind spel. Als bonus houdt ieder spel de score automatisch bij, zodat uw volledige aandacht gaat naar het spelplezier. Wat wilt u nog meer?

Rad van Fortuin draaiwielen

Speel een klassiek potje Rad van Fortuin met iedereen die wil. U kiest bij Happy-Point uit een uitgebreide selectie aan spelvormen en ontwerpen. Tip: koopt u oud-Hollandse spellen voor de verhuurmarkt? Investeer dan in een neutraal nummerwiel. Omdat u de cijfers gebruikt u voor loterijen, puntentellingen en opdrachtspellen vergroot u de verhuuropties. Rendabel.

Stil de honger en les de dorst

Winnen maakt hongerig. Daarom leveren we ook voedselkramen. Stil de lekkere trek met popcorn of een suikerspin en blus opkomende dorst met ranja, frisdrank of een slush-puppy. Ook goed om te weten: de teksten en kleurstelling van iedere fun food kraam passen we desgewenst aan naar uw smaak. Dat is de service van Happy-Point.

Oud-Hollandse spellen kopen in pakketvorm

Een spel valt nauwelijks op. Investeer daarom in een spellenpakket en creëer een in het oog springende mini-kermis. We bieden vier thema pakketten met 7 tot 8 oud-Hollandse spellen. Binnen ieder pakket kiest u uw favoriete spellen. Bovendien krijgt u de uitklapstatieven er gratis bij. Met recht een top deal.

Oud-Hollandse spellen kopen gaat beter met deze tips

Of u nu bij ons bestelt of bij een andere leverancier, wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Daarom delen we hieronder enkele belangrijke selectiecriteria voor oud-Hollandse spellen. Doe er uw voordeel mee.

Ga voor kwaliteit

Wie speelt, speelt om te winnen. Investeer daarom in bouwkwaliteit, zodat uw spel ze de meest fanatieke spelers overleeft. Controleer de robuustheid van de behuizing, test de stabiliteit van het onderstel en waardeer beschermende extra’s, zoals aluminium stootranden. Ieder oud-Hollands spel in ons assortiment leveren we in een stevige flight-case koffer. Die zijn niet alleen oerdegelijk, maar ook zeer compact. Ideaal als u stad en land afreist met de spellen.

Bestel oud-Hollandse spellen voor iedere leeftijd

Stem uw spellenpakket af op de doelgroep. Kijk niet alleen voor het ontwerp, maar ook naar het spel zelf. Bij stokkenvangen leveren we bijvoorbeeld stokken in verschillende lengtes. De langste stokken zijn perfect voor kinderen, de kortste stokken juist voor volwassenen. Zo is het oud-Hollandse spel uitdagend voor iedere doelgroep, maar nooit te moeilijk. Zoals een spel hoort te zijn.

Probeer de spellen uit

Een proefronde vertelt meer over de potentie van een spel dan een uitgebreide beschrijving. Test daarom de oud-Hollandse spellen die u wilt kopen. Zoek naar beursdeelnames bij u in de buurt of plan een afspraak op locatie. Uiteraard bent u van harte welkom voor een spellensessie in onze showroom in Etten-Leur. Heeft u interesse? Plan dan snel een productdemonstratie.

Wij staan voor u klaar

Heeft u een vraag over oud-Hollandse spellen of interesse in maatwerk? Neem dan contact op. Omdat wij werken met een klein team kunnen we zeer snel schakelen. We staan letterlijk dag en nacht voor u klaar. Tot snel!

0
0.00 Gratis verzending vanaf €50,-